Powered By Blogger

keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Mackay 14.2

Mackay päivä!! 
autolla keskustaan leirialueelta, ison ostarin viereen parkkiin
ja kaikki on taas lähellä

-Blue lagoon-

-ihan kiva paikka uiskennella, kun mereen ei pääse-
-lasten allas, jossa iso ämpäri kaatuu aina kunhan se täyttyy ensin-


-illallinen Petelle-
(Barbitalon Ken-Guru)
14.2 Pete Maistoi ekaa kertaa Kengurun lihaa
Jenni Paistoi sopivaksi Cämppärin pannulla, Medium oli kypsyys aste ja iso oli kimpale..
Ohuempi pää oli loistavanmakuinen "kypsempi" osa, mut syömättä jäi sitten "raaka" pää.. ei niin hyvää raakana, mediumina menee, jos on tasainen pihvi!!
Ylikypsänä poistuu liikaa mehuja , en suosittele!!  -kokemus tämäkin! Liha jäljittelee kovasti olemuksellaan nautaa, maku on kuin nauta, johon lisätään riistaa, hieman hirven vahvaa makua ja sitten kanan keveyttä. -siltä siis paistettu tuore kengurunliha maistuu- 
Jenni, Ei punaisen lihan ystävänä, jätti suosiolla väliin… 



-Jenni naamakirjassa-

-ja sitten vuorossa on Mango kuohuviini, joka ostettiin mangoviinitilalta 10.2.2011
Hyvä, hedelmäinen mangoinen maku, aavistuksen makea, sopii enemmän jälkkäri juttuun.. Kuplat on isoja ja häviiää nopeasti lasiin"mukiin" ollessa pöydällä, parin minuutin päästä ei kupli enään ollenkaan...
Jälkimaussa mango vasta todella löytää paikkansa, pitkäksi ei voi sanoa, enemmänkin helppo viinimäinen, paitsi jos purskuttelee.. :)



*
Licorice on paikallinen lakritsi ja … ei ihan vielä pääse samaan huoneeseen suomalaisen lakritsin kanssa, 
ei tämä huono ole, mutta jokin pieni sivu/lisä maku löytyy..
Pehmeä on ja aineosat ovat kohdallaan.. mut joku lisäaine, joka pikkusen tökkii, 
pieni chili /vahvuus löytyy, hieman hapan, ehkä jopa katkera maku..
pistäväksi mauksi jopa vois  luokitella..
Jenni ei tykkää, ei voita Fazeria :)))

*
Portviini, joka ostettiin myös paikalliseslta mangoviinitilalta.
Hedelmäinen tuoksu, jossa Brandyn voimakkuus heijastelee. 
Portviinille ominaiset maut tulee heti, kun neste koskettaa kieltä(luumuinen rusina), 
hetkenpäästä löytyy myös listätty brandy voimakkuudellaan
 ja sen jälkeen jälkimaussa vasta Mango.
Maku on pitkä ja hedelmäinen, miellyttävä Portviiniksi. 
Mangon hedelmä tukee mukavasti vahvaa makua..
väri on luumunpunainen.
-tätä lisää-

tarjoilulämpötila on +4 - +30`C 
Jos haluaa jääkaappikylmänä niin maut on nopeampia, huoneen lämmössä maut on avautuvampia!!
-ihanaa-


1 kommentti:

  1. Heips!
    Aina ei voi voittaa, joskus on ajettava Turkuunkin mutta ei vasenta puolta. Hienot kuvaelmat kengurusta ja kyytipojista. Yhden koalan voisitte tuoda tuliaisiksi.
    t.60v

    VastaaPoista